Traditie & Toekomst

Het succesvol weten te verbinden van oeroude biologische principes met de modernste manier van telen. Dat maakt BioVerbeek bijzonder.

 

De broers Jac, Leo en Fons Verbeek zetten met hun bedrijf een tuinderstraditie voort. De familie Verbeek is al generaties lang actief in de tuinbouw. De drie broers beginnen eind jaren zeventig als gangbare telers. Uit gezamenlijk idealisme besluiten zij eind 1997 de bestaande bedrijven om te schakelen naar een biologisch wijze van telen.

 

Wat vandaag goed is, wil BioVerbeek morgen beter doen. Wij zijn continu bezig met vernieuwingen. Denk aan slimme logistieke oplossingen en het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen. Denk ook aan het verder verbeteren van de biologische teeltmethode, het zelf produceren van hoogwaardige compost en onderzoek in eigen huis. En niet te vergeten het toepassen en verbeteren van moderne technieken zoals restwarmtevoorziening, klimaatbeheersing, mechanisatie en biologische bestrijdingsmethodes. BioVerbeek staat voor biologisch telen op z’n best.

Share |