Producten

Wij zijn lid van Coöperatie Harvest House U.A.
Harvest House is een internationale organisatie van bevlogen en betrokken telers. Het is een van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland met een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers. Een steeds groter deel hiervan is biologisch. Harvest House B.V. verzorgt de afzet van de producten van haar leden.

Wij telen op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met de ketenpartners van Harvest House van de kas naar de consument.We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer.Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.www.harvesthouse.nl

Geniet van onze

Biologische producten

Tomaten

Biologische tomaten bevatten een hoger niveau aan polyfenolen (anti-oxidanten) dan conventioneel geteelde tomaten. Deze polyfenolen hebben een gunstig effect op de gezondheid.

Paprika

Paprika’s bevatten enorm veel vitamine C. De rode paprika’s bevatten van alle groenten de meeste vitamine C.

Komkommer

De biologische komkommers zijn smaakvoller dan de conventioneel geteelde komkommers. Met name de schil van de bio-komkommers zijn heel gezond, deze bevat veel vezels en verschillende mineralen.

Aubergine

Aubergines zijn koolhydraatarm, laag in calorieën, ze bevatten  veel vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Aubergines zijn ook ideaal bij een glutenvrij of vegan dieet, omdat het een goede vervanger is voor vlees of bijvoorbeeld lasagnebladeren.

Het succesvol weten te verbinden van oeroude biologische principes met de modernste manier van telen. Dat is ons doel!