Werken bij ons

Bekijk onze vacatures

Vacature
Medewerker Glastuinbouw

Vacature Teamleider

Stage lopen bij bioverbeek

BioVerbeek vindt het belangrijk studenten en scholieren de kans te bieden zich verder te ontwikkelen. Vooral studenten die een concreet onderzoeksproject willen uitvoeren, kunnen rekenen op onze interesse. Heb je een dergelijk onderzoeksproject voor ogen, neem dan gerust contact met ons op. BioVerbeek B.V. voldoet aan alle eisen om als leerbedrijf te mogen opleiden in de beroepspraktijk.

Werken bij BioVerbeek

Waarom werken bij BioVerbeek als scholier?

In de vakanties en op de zaterdagen werken er ongeveer 60 scholieren op drie verschillende locaties bij BioVerbeek. Het is gezellig omdat je in teams werkt met andere scholieren en/of studenten. Tijdens het werk ben je meestal lekker in beweging.

 

Hieronder zie je wat je gaat verdienen. Dit is gekoppeld aan je leeftijd. Dus hoe ouder je wordt hoe meer geld je per uur gaat verdienen, dit gaat omhoog tot maximaal 21 jaar. Daarnaast kan je salaris nog aangevuld worden met verschillende bonussen. Er zijn bonussen voor prestaties, maar ook bonussen voor aanwezigheid.

 

In maart/april beginnen we op alle locaties met oogsten, dit gaat door tot ongeveer de maand november. Tijdens deze maanden heb je ook de mogelijkheid om te werken op zondagen en in de avonden.

 

Elk jaar organiseren we per locatie óf voor alle locaties een tof bedrijfsfeest! Leuke activiteiten, veel gezelligheid, lekker eten en plezier met de collega’s staan centraal!

Werkzaamheden van scholieren?

In de zomer starten we om 7 uur en in de winter om 8 uur ’s morgens. De scholieren werken normaal gesproken tot 12:30. Maar mocht je door sport eerder moeten gaan, dan is dit geen probleem en kun je dit in de onlineplanner aangeven. De werkzaamheden zijn per locaties verschillend. In het begin zullen de werkzaamheden vrij eenvoudig zijn. Wanneer je langer bij ons werkt, zullen de werkzaamheden worden uitgebreid. Je kunt zelfs groepjes gaan aansturen of de leiding krijgen op de zaterdag over alle scholieren! Kortom, genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden binnen BioVerbeek.

Belangrijk om te weten voor je sollicitatie:

  • Je moet minimaal 13 jaar zijn om bij ons te mogen werken.
  • We verwachten dat je minimaal 3 v/d 4 zaterdagen in de maand aanwezig bent.*
  • In de vakanties verwachten we dat je minimaal 3 ochtenden per week aanwezig bent, bij een leeftijd van 13 jaar.*
  • We communiceren in principe alleen met de scholier zelf en niet met de ouders van de scholieren, uitzonderingen daargelaten.

* Alles kan in goed overleg besproken worden.

Sollicitatie tips:

  • Zorg dat je jouw geldige ID-kaart meeneemt.
  • Bereid je voor (wat weet je al van BioVerbeek) . We willen je graag leren kennen, vertel iets over jezelf (hobby’s, school, vakanties, etc)
  • Laat zien dat je enthousiast bent. Waarom wil jij graag bij ons komen werken?
  • Zorg dat je op tijd bent.
  • Durf lekker jezelf te zijn en durf vragen te stellen.
  • Je mag onzeker of zenuwachtig zijn, dit is bijna iedereen voor een sollicitatie. Het is dus helemaal niet erg.

Werken bij BioVerbeek

BioVerbeek is altijd opzoek naar gemotiveerde talenten om het team te versterken. Dus staat de vacature er niet bij maar lijkt het jou wel leuk om bij ons bedrijf te komen werken? 

Neem dan contact met ons!

Klaar om te solliciteren?

Neem contact met ons

Vul het formulier in of bereik ons via 077 – 472 9069

Support

Contact

Muldersweg 11,
5941MX Velden