Work & Grow

Kennismakingsgesprek

We starten met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, we leggen uit hoe we werken, hoe het bedrijf eruitziet en lopen ook een rondje zodat je een echt beeld krijgt. We willen ook graag van jou weten wat je tot nu toe allemaal hebt gedaan en wat je op dit moment nog doet. We bespreken ook wanneer je eventueel wilt starten maar als je er nog over wilt nadenken, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima.

Het traject

De eerste vier weken van het traject ben je bezig met de werkzaamheden, het team en de bedrijfscultuur te leren kennen. Na deze periode volgt er een evaluatiegesprek. We bespreken dan hoe het gegaan is, wat er goed ging, wat kan er beter, waar je tegenaan bent gelopen, maar vooral wat je leuk en niet leuk vond. Tijdens dit gesprek bespreken we bij welke afdelingen jij wilt meelopen. In de aankomende vier weken ga je meelopen bij verschillende afdelingen/disciplines en kun je ontdekken wat je wel en niet leuk vindt. Na deze vier weken volgt er weer een evaluatiemoment. Hierin leggen we vooral de focus op de meeloopmomenten. Hoe was dit voor jou? Wat vond je leuk en wat was absoluut niet leuk? De volgende vier weken ga je weer bij vier verschillende afdelingen/disciplines meelopen. Hierna volgt weer een evaluatiemoment. Misschien weet je al wat je echt leuk vindt! Tijdens dit moment is alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld nog een keertje gebruik maken om vier keer mee te kijken op verschillende afdelingen/disciplines.

Het doel

Het belangrijkste is dat jij een mooi traject gaat doorlopen wat je verder helpt in de zoektocht naar wat je echt wilt. Wat de uitkomst daarvan zal zijn kan totaal verschillend zijn. Misschien ga je weer een opleiding volgen, of werken bij een bedrijf dat helemaal aansluit bij datgene waar je hart ligt. Maar misschien vind je het super leuk bij ons en krijg je hier een toffe baan aangeboden! Om bij ons te werken moet je er voor openstaan om te ontwikkelen, maar een diploma is zeker niet het belangrijkste en ook geen vereiste.

De begeleiding

Je krijgt bij ons één echte begeleider. Deze zal ook aanwezig tijdens het kennismakingsgesprek. Deze begeleider zal ook bij al jouw evaluatiegesprekken aanwezig zijn. De werkzaamheden en meeloopdagen worden uitgelegd/begeleidt door degene die daarvoor verantwoordelijk is. Dat kan dus per werkzaamheid verschillen.

Voorwaarden:

  •  Gemotiveerde instelling
  •  Minimaal 24-uur werken

Ben je enthousiast, wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen?

Neem dan contact op met Lowie Verbeek 06-81599791 of vul het contactformulier op de website in!